Nieuwe desserten

Bij Corazón de Melón zijn we constant op zoek naar de beste ingrediënten. Een kwaliteitsvolle dessertkaart mag dan ook niet ontbreken. In onze zoektocht naar het lekkerste roomijs kwamen wij uiteindelijk terecht bij Marc Calluy.

Marc is nog maar vrij recent begonnen met het produceren van vers roomijs. Hij volgde een opleiding aan het Antwerpse PIVA om zich vervolgens te vervolmaken aan de wereldbefaamde Carpigiani Gelato University. Ondertussen heeft hij een zaak geopend in Kruibeke waar je kan genieten van het lekkerste ijs, vers gemaakt. Na de eerste hap waren wij alvast verkocht!

Op onze kaart staat het klassieke Vanille (met verse Madagaskar vanillestokken) -en Chocolade ijs, door Betty verwerkt met een Spaanse toets. Daarnaast serveren wij een heerlijk vers munt ijs bij onze Tarta de Santiago. Een schitterende combinatie.

Helemaal uniek, en speciaal voor ons ontwikkeld, zijn het Mascarpone Basilicumijs en de Sorbet van framboos en rode biet die we serveren met een heerlijke Moscatel van de bodega Enrique Mendoza.

Fijnzoet kan u vinden in Kruibeke, Langestraat 106. Kijk alvast even op hun website Fijnzoet.be